Klik op de overzichtspagina van de evenementen op de titel van een evenement voor meer informatie. Onderaan de detailpagina’s van de evenementen kan je bladeren tussen de evenementen.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ROPAROCK

2 maart /20:00 - 23:59

€12,50

Om de hardlopers van team Altena280 te supporten, gaan we in Xinix hardrocken voor het goede doel! Dankzij het avondvullend program – wat de estafettelopers zelf hebben samengesteld – is er voor ieder wat wils, te weten:

20:30 – Steal (Spandau Ballet tribute)
21:45 – SOAP!
23:00 – Jan Bon Jovi (Bon Jovi tribute)

Met STEAL – de enige Spandau Ballet tributeband van Nederland – knallen we er gelijk vol in tijdens Roparock. STEAL brengt alle knallers van Spandau Ballet ten gehore, en hoe! Dankzij jarenlange ervaring kan STEAL zich meten met de top van de vaderlandse tributebands.

SOAP! is een spetterende coverband met de roots in Altena. Zoals de naam al doet vermoeden maken ze heerlijk frisse muziek, met voor ieder wat wils. Een feest van herkenning voor de Top-2000 liefhebbers.

Het feest wordt compleet gemaakt door Jan Bon Jovi. Hij klinkt, voelt, ruikt en proeft als het Nederlandse broertje van de grote Jon. Samen met zijn ervaren band zet hij een performance neer waar de mat je van voor de ogen waait. Haal je leren jack uit het vet en trek je zweetbandjes maar vast aan, want dit wordt een keihard schot in de roos!

Alle bands treden belangeloos op en de volledige opbrengst van de ticketverkoop gaat rechtstreeks naar team Altena280 en dus direct naar het goede doel – Roparun. Een betere reden om een avondje te rocken ga je niet krijgen!

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€12,50
Site:
https://xinix.nl/tickets/

Organisator

Peter Kahmann

Locatie

Xinix, Nieuwendijk
Doornseweg 2b
Nieuwendijk, Nederland
+ Google Maps